Cum cumpar?

Pasul 1

Hotărăşti ce produs vrei sa porţi.

Pasul 2

Odată ajuns pe pagina produsului selectezi culoarea si măsura pe care vrei să o cumperi. Tricoul va fi adăugat in coşul de cumpărături după care îţi vei putea continua cumpărăturile.

Pasul 3

În momentul în care ai adăugat toate produsele dorite în coşul de cumpărături îţi poţi finaliza comanda.

Pasul 4

Ajungând în pagina Coş cumpărături pentru a putea finaliza comanda trebuie să verifici din nou produsele alese, să introduci adresele de livrare şi facturare, îţi alegi modalitatea de livrare, stabilesti modalitatea de plată, după care validezi comanda.

Pasul 5

Vei primi un e-mail de confirmare a înregistrării comenzii, de asemenea in termen de 24h vei fi contactat telefonic pentru a ţi se confirma comanda. După ce coletul este gata de livrare vei primi un nou mail care te va informa că produsele sunt în drum spre tine.

Securitatea informatiilor

Confidenţialitatea şi protecţia informaţiilor colectate de la dvs. sunt de o importanţă vitală pentru noi.
Arkane.ro nu oferă informaţia colectată unor terţi fără consimţământul dvs. expres şi prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noştri, pe care o vom oferi către terţe reţele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date şi nu include nici o informaţie identificabilă personal despre nici un utilizator individual. Informaţiile pe care le furnizezi site-ului sunt stocate pe un server cu acces securizat care respectă legislaţia română de protecţie a datelor în vigoare.